Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Κύριε Διευθυντά


Παίρνω αφορμή από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βιτόλο στον ΠΑΟΚ, για να πω κάποια πράγματα, που ήθελα να σχολιάσω από καιρό. Κατ' αρχάς ακούω διάφορους, παοκτσηδες και αρειανούς να πικάρουν ο ένας τον άλλο για τη μεταγραφή του Βιτόλο. Εγώ ένα έχω να πω. Ο Βιτόλο είναι πολύ καλός παίκτης. Η ομάδα μου του έκανε μια προσφορά για να παραμείνει και αυτός αρνήθηκε για τον Α ή Β λόγο. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Πάμε τώρα στα δικά μας γιατί αυτά μας ενδιαφέρουν. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε κάνει κατά καιρούς δηλώσεις περί Βιτόλο, Τενερίφη, ΠΑΟΚ, Σαντατερ κλπ. Γνωστά πράγματα. Γιατί; Ρωτάω εγώ. Από τη στιγμή που ο Βιτόλο δεν ήθελε να μείνει στον ΑΡΗ για δικούς του λόγους, οι οποίοι στην τελική δεν με αφορούν κιόλας, για ποιο λόγο ασχολούνταν με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή; Για να πουλήσει οπαδιλίκι; Εκτέθηκε χωρίς λόγο. Και για να τα λέμε έξω από τα δόντια, δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται ο συγκεκριμένος κύριος. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που εκτέθηκε εκ των οποίων άλλες πήραν έκταση και άλλες όχι.

Να θυμίσω τις προεκλογικές δηλώσεις για συμφωνίες με ποδοσφαιριστές; Κάποιοι από αυτούς ήρθαν, κάποιοι άλλοι όμως όχι. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν και τόσο σίγουρες οι συμφωνίες. Αφού δεν ήταν όμως, τότε γιατί ανακοινώθηκαν;
Ο κύριος Κόντης σαφώς και έφερε στον ΑΡΗ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, έφερε όμως και ποδοσφαιριστές που έφυγαν νύχτα και κανείς δεν θα τους θυμάται.
Ποιος ήταν ο ρόλος του κατά τη φυγή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, του μεγαλύτερου προπονητή που πέρασε από τον ΑΡΗ;
Υπάρχουν ποδσφαιριστές που φύγαν από την ομάδα χωρίς ο ΑΡΗΣ να πάρει φράγκο ενώ θα μπορούσε να το κάνει. Ποια η θέση του εκτελεστικού διευθυντή στο θέμα αυτό;
Θα μπορούσα να θέσω και άλλα θέματα, αγωνιστικής φύσεως, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια χωράφια, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου