Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Μεταγραφών συνέχεια...

Ήρθε και ο Αμπρέου, αποθεώθηκε από περίπου 6.000 τρελαμένους οπαδούς, γούσταρε ο ίδιος, γούσταραν και οι φίλαθλοι. Περιμένουμε και τους επόμενους. Ονόματα ακούγονται πολλά. Νασούτι, Γκούμας για την άμυνα, Μαρκές για μπροστά και άλλοι. Το θέμα πλέον δεν είναι μόνο ποιοι θα έρθουν, αλλά και ποιοι θα φύγουν. Γιατί είναι γεγονός ότι στο ρόστερ έχει αρχίσει να στριμώχνεται πολύς κόσμος.
Στο κέντρο της άμυνας ανανέωσε ο Κουλουχέρης, υπάρχει ο Γιάχιτς, ο Λέμπο, ο Ρομπέρζ, ο Κόντης πρόσφατα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρονάλντο Γκιάρο και ακούγεται το ενδιαφέρον για Νασούτι, Γκούμα ή όποιον άλλο προκύψει. Θεωρώ δεδομένο ότι τουλάχιστον ένας θα φύγει. Ακούγεται το όνομα του Λέμπο, λόγω υψιλού συμβολαίου, αλλά εγώ θα ποντάρω στο αουτσάιντερ Γιάχιτς (αν και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση).
Πάμε στο κέντρο και μπροστά. Υπάρχουν οι Κάλβο, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, ήρθε ο Γκρατσιάν και ακούγεται το όνομα του Μαρκές. Αν έρθει ο τελευταίος θεωρώ σίγουρη την παραχώρηση ενός από τους τρεις πρώτους. Μπορεί να ακούγεται το όνομα του Ρεγκέιρο (παλι λόγω υψιλού συμβολαίου) αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο τέλος φύγει ο Κάλβο!!!
Από εκεί και πέρα φήμες υπάρχουν για ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Κόκε, καθώς και το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νάτσο. Βεβαίως αν υπάρξει πρόταση θα εξεταστεί και η περίπτωση του Νέτο.
Το θέμα όμως είναι ότι με εξαίρεση τον Νέτο όλοι οι υπόλοιποι είχαν από μέτρια εώς πολύ κακή χρόνια και δύσκολα θα ενδιαφερθεί κάποια ομάδα να τους αποκτήσει.
Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να μείνει ο Λέμπο γιατί τον θεωρώ σημαντικό παίκτη και ότι του χρόνου θα πάει πολύ καλύτερα. Μάλιστα με τον Γιάχιτς μπορούν να καλύψουν άνετα το κέντρο της άμυνας, οπότε ίσως και να μην υπάρχει ανάγκη για απόκτηση αμυντικού. Επίσης για λόγους που θα αναλύσω σε επόμενη ανάρτηση πιστεύω ότι η κακή χρονιά του Νάτσο ήταν απλώς μια παρένθεση και ότι δύσκολα θα αντικατασταθεί επάξια. Αυτός που δε νομίζω να λείψει και ιδιαίτερα από το Κλεάνθης Βικελίδης είναι ο Μάριο Ρεγκέιρο μιας και ούτε κάτι το ιδιαίτερο έκανε πέρυσι και το κενό από την αριστερή πλευρά μπορεί να καλυφθεί έυκολα εκ των έσω. Τέλος για τον Κόκε αν και τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη, αμφιβάλω πολύ για το αν χωράει στα αγωνιστικό προφίλ της νέας ομάδας (και αυτό θα το αναλύσω σε επόμενη ανάρτηση).
Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου