Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Σχόλεια, απόψεις, ειδήσεις...

Το παρόν ιστολόγιο το δημιούργησα να εκφράζω τις απόψεις μου σχετικά με τα νέα της αγαπημενης μου ομάδας, τον ΑΡΗ. Δεν είμαι τύπος που θα πάρει τηλέφωνο στα ραδιόφωνα της πόλης για να πει τον νταλκά του και να κάνει το χαβαλέ του. Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω. Θέλω όμως να λέω τη γνώμη μου για τα δρώμενα της ομάδας αλλά και να δέχομαι τα σχόλια των υπολοίπων.
Τα νέα της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα είναι πολλά. Διοικητικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο, αναμονή της επόμενης μέρας στο μπάσκετ, μεταγραφές και δε συμμαζέυεται.

Θα ξεκινήσω με ποδόσφαιρο. Μετά από μια αποτυχημένη χρονιά ήρθε η αλλαγή της διοίκησης. Θα έλεγα επιβεβλημένη με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα. Το θέμα όμως είναι κατα πόσο είναι πραγματική αλλαγή ή αν απλά άλλαξε ο Μανωλιός... τουλάχιστον όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι ο Κόντης έκανε κουμάντο πριν, αυτός κάνει και τώρα. Διοίκηση διαχείρισης είχαμε πριν, διοίκηση διαχείρισης έχουμε και τώρα. Η μόνη αλλαγή που φαίνεται να έχει γίνει, έχει να κάνει με το προφίλ που βγάζουν οι διοικούντες. Από έναν οπαδό που τραγουδούσε "ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ" στις κερκίδες του Αλκαζάρ και έκανε παρεμβάσεις στην Αθλητική Κυριακή περάσαμε σε έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ο οποίος διατείνεται ότι "Θέλει να κάνει φίλους για την ομάδα και όχι εχθρούς". Το θέμα είναι ότι με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα η ομάδα χρειαζόταν αλλαγές και αν θέλετε να το πάω και παραπέρα ίσως να χρειαζόταν και περισσότερες (προπονητής). Ίδωμεν...

Υ.Γ. Σήμερα περιμένω πως και πως την παρουσίαση του σχεδίου Τζεβελέκη για τον ενιαίο ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου